Nyheder

Nyheder

Følg den seneste udvikling ved Etcas.dk

Markedet for automation og PLC styring er i rivende udvikling. Nogle fagfolk siger, at vi endnu kun har set begyndelsen af det. Det mener vi også, og vi vil gerne være med til at sikre, at endnu flere virksomheder får gavn og glæde af automatiserede processer og anlæg. Industri 4.0 og alt hvad der følger med.

En anden trend er, at virksomheder og organisationer integrerer og samarbejder på nye måder. På tværs af teknologier, kulturer og geografi.

Vores iagtagelser af marked og perspektiv, fortæller os, at det i stigende grad handler om vidensdeling og samarbejde. At bygge videre på det, vi ved og kan. Med vores kunder og med hinanden.

Derfor har vi valgt at blive en større organisation. Med endnu mere viden. Mere tid til fokusering. Mere power til større projekter. Og endnu mere service - af den høje slags.

Fusionen mellem SAAP Engineering A/S og ETC Teknik A/S er derfor en realitet. To virksomheder, der allerede kender og  supplerer hinanden godt. Så nu er vi samlet under et navn Etcas A/S

Etcas

26-01-2018 12:17:23 - René Halskov

 

Det mener vi også, og vi vil gerne være med til at sikre, at endnu flere virksomheder får gavn og glæde af automatiserede processer og anlæg. Industri 4.0 og alt hvad der følger med. Etcas


Ny Adresse!

01-07-2019 09:57:11 - Steen Aalbæk Pedersen

Fra den 1. juli 2019 er vores nye adresse: 
Nordensvej 1, Taulov - 7000 Fredericia.

Ny Adresse!