Etcas A/S indgår sponsoraftale med Cykelnerven

Etcas A/S indgår sponsoraftale med Cykelnerven

Når Tour de France-rytterne i juni 2021 kæmper sig op ad de stejle bjerge, har over 250 danske cykelryttere få uger forinden besejret de selv samme bjerge – og alt sammen for en verden uden sclerose.

Danmarks hårdeste velgørenhedscykelløb Cykelnerven kører hvert år de afgørende etaper i Tour de France til fordel for en verden uden sclerose, og når de mange entusiastiske cykelryttere fra Cykelnerven indtager de franske bjerge til fordel for forskning i sclerose, er det med hjælp fra Etcas A/S, der er medsponsor af Cykelnerven 2021.

- I Danmark lever over 16.500 mennesker med diagnosen Multipel Sclerose. Det er alt for mange - også sammenlignet med andre lande. Antallet af danskere med sclerose er fordoblet siden 1996. Det er derfor vigtigt, at vi står sammen om at samle ind til forskningen. Derfor vil vi gerne sammen med Cykelnerven kæmpe for en verden uden sclerose og for en bedre hverdag for alle med sclerose inde på livet, forklarer Steen Aalbæk Pedersen, der er administrerende direktør i Etcas A/S.

Danmarks hårdeste velgørenhedsløb        

Scleroseforeningens velgørenhedscykelløb Cykelnerven indtager i juni 2021 de franske bjergtinder for ottende år i træk. Cykelnerven består af 9 hold fra hele landet.

Deltagerne kører hvert år et udpluk af Tour de Frances hårdeste etaper, og Cykelnerven 2021 bliver ingen undtagelse.

Når Cykelnerven ruller afsted til juni 2021, kører følgende ambassadører ruten sammen med resten af deltagerne:

  • Guldfireren fra 1996 - Eskild Ebbesen & Niels Laulund
  • Fire stærke profiler fra TV2 – Dennis Ritter, Mikael Kamber, Claus Elming og Peter Tanev
  • Fodbold-duoen – Martin Jørgensen og Thomas Helveg

De cykler for en verden uden sclerose

Det er ottende gang, Cykelnerven vil indtage de franske bjerge til fordel for forskning i sclerose. Deltagerne dækker selv alle omkostninger, og hver eneste deltager samler inden afrejse mindst 15.000 kr. ind til forskning i sclerose. 

”Vi cykler for en verden uden sclerose og er dybt taknemmelige for, at alle vores topmotiverede cykelryttere lægger så mange kræfter og energi i at hjælpe vores sag. Hver eneste deltager i Cykelnerven samler penge ind til Scleroseforeningens forskningsprojekter, og deres indsats gør en kæmpe forskel for vores arbejde”, siger Klaus Høm, som er direktør i Scleroseforeningen.

 

Læs mere om Cykelnerven på: cykelnerven.dk

Læs mere om Scleroseforeningen på: scleroseforeningen.dk