10 fods tavlerum – styring monteres og FAT-testes hos Etcas a/s

10 fods tavlerum – styring monteres og FAT-testes hos Etcas a/s

Etcas har løst mange opgaver for Reecon, og flere hvor styringen er indbygget i flytbar 10 fods container. Reecon leverer miljøforbedrende udsugningssystemet, men bl.a. det formål at undgå lugtsener. En såkaldt ”Scrubber” er hovedkomponenten fra Reecon i Vejle, hvor processen er at afbrænde de lugtpartikler som findes i udsugningsluften fra fabrikken, så den luft som lukkes ud i det fri har en kvalitet, som ikke generer folks næser som før.

Der indgår Siemens S7 PLC styring med FailSafe sikkerhed, og med distribueret I/O rustfri tavle, i tavlefront er monteret en stor 15” HMI, så personalet kan se status, alarmer og styre processen med nye setpunkts.

Til kapacitets regulering af luftmængden er der 2 stk. Danfoss VLT frekvensomformere til ventilatorer på henholdsvis 110 kW og 132 kW, der kommunikerer via Profinet til PLC styringen.

Til brænderventilatorer og cirkulationspumpe for scrubber er der monteret 3 stk. 5,5 kW Danfoss VLTér, som også styres via Profinet fra Siemens PLC.

Vi syntes vores montage er lykkedes godt og ser frem til at få containeren installeret hos kunden, hvor den skal idriftsættes i påsken 2021.

Her ser du nogle fotos fra vores værksted, hvor vi er i gang med FAT test

COO Teknisk direktør - Svend Olesen viser tavlen frem

Foto-1-1

Tavlen set forfra

 

110 + 132 kW Danfoss VLT

 

PLC styring - Siemens S7 CPU 1512SP-F 

Strømforsyningen 24 VDC

 Distribueret I/O tavle i rustfri udførelse