Etcas - automation

rsz_etcas.png

Etcas - automation

Vi har en stor nyhed - vi er blevet meget større

Markedet for automation og PLC styring og PLC teknik er i rivende udvikling. Nogle fagfolk siger, at vi endnu kun har set begyndelsen af det. Det mener vi også, og vi vil gerne være med til at sikre, at endnu flere virksomheder får gavn og glæde af automatiserede processer og anlæg. Industri 4.0 og alt hvad der følger med.

En anden trend er, at virksomheder og organisationer integrerer og samarbejder på nye måder. På tværs af teknologier, kulturer og geografi.

Vores iagtagelser af marked og perspektiv, fortæller os, at det i stigende grad handler om vidensdeling og samarbejde. At bygge videre på det, vi ved og kan. Med vores kunder og med hinanden.

Derfor har vi valgt at blive en større organisation. Med endnu mere viden. Mere tid til fokusering. Mere power til større projekter. Og endnu mere service - af den høje slags. Det dækker både PLC service og produktionsanlæg.

Fusionen mellem SAAP Engineering A/S og ETC Teknik A/S er derfor en realitet. To virksomheder, der allerede kender og  supplerer hinanden godt.

Nu hedder vi:

Etcas Automation, "Adding life to machines"

Vi glæder os til at fortælle dig mere, når vi ses.